Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024 | Wear

Předpověď počasí fotbalu nepřeje, ale na Viktorce se v neděli dopoledne zahřejete naší vyhlášenou klobásou, dáte si horký čaj, koupíte si ve fanshopu kulicha a věříme, že vás svým výkonem zahřejí i hráči výkonem proti Chrudimi. Ve vložené středě se nevedlo ani jednomu ze soupeřů, Viktoriáni schytali debakl v Táboře, Východočeši doma jen remizovali se čtrnáctým Varnsdorfem. Napravovat je tedy co a to jde vždy lépe s fanoušky v zádech.

Svěřenci Radka Kronďáka se před pár týdny, díky šňůře tří výher v řadě (Brno 3:1, Prostějov 4:2, Jihlava 2:1), vyšvihli až těsně pod barážové příčky. Prohra ve Vyškově a již zmiňovaná plichta se sestupem ohroženým Varnsdorfem sice odstup na medailové příčky o něco prohloubila, ale se současným pátým místem jsou na východě Čech určitě spokojeni.

Remízový duel s Varnsdorfem odehrála Chrudim ve středu v sestavě :

Floder – Čolić, Toml, Míka, Novotný – Řezníček – Záviška (72. Borkovec), Langhamer, Skwarczek – Látal (72. Kesner), Mašek (82. Zvolánek)

Utkání zhodnotil trenér Kronďák pro klubový web takto : „Mrzí mě, že jsme nevyhráli. Věřil jsem klukům, že to zvládnou. První poločas byl vyrovnaný, poté nám soupeř daroval gól a my si následně zase nechali dát branku ze standardky. Měli jsme jen náznaky šancí, ale nedotáhli jsme to. Chtěli jsme tři body."

Na soupisce soupeře najdeme v obranných řadách exviktoriány Martina Tomla a Stefana Vilotiče, o regeneraci hráčů se stará masér Honza Šuleř.

Na podzim se ve vzájemném souboji body pod Vodojemem dělili (2:2, Rosa, Richter), blíže vítězství však byla Viktorka, která po většinu zápasu diktovala tempo hry, do posledních minut vedla, trefila tyč, ale v 84. minutě o výhru přišla.

Kouč Marek Nikl již může počítat s karetními hříšníky Klusákem a Treglerem a Viktoriáni, jako jeden muž, touží odčinit nepovedené představení na Táborsku a navázat na domácí výhru s Kroměříží.

Přijďte Viktorku povzbudit! K nákupu vstupenek doporučujeme využít online PŘEDPRODEJ. Pro malé návštěvníky opět nachystáme v parku před stadionem nafukovací fotbalové hřiště a skákací hrad, maminky si mezitím budou moci vychutnat kafe v kavárně v ikonickém doubledeckeru.

Utkání 24. kola F:NL proti MFK Chrudim má na stadionu na Seifertově ulici výkop v neděli, 21. dubna, v 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Orel s asistenty Volfem a Kotalíkem.

Těšíme se na vás ... DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!


logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

2:0
logo logo
26. kolo, F:NL, ne 5. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Vyškov

10:15
26. 4. 2024

Viktorka se v rámci 25. kola F:NL představí v neděli před televizními kamerami na Letné

24. 4. 2024

V sobotním předkrmu před nedělním derby přivítá béčko na Seifertce Braník

23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek