Trenér Hašek: Hráče mohu za výkon pochválit, i když výsledek je hořký

10. 11. 2016 | JF. FKVŽ

Proti silnému soupeři podala Viktoria velmi dobrý výkon. V prvním poločase byla lepším mužstvem nejen podle statistik střel na branku nebo držení míče. Lepšímu výsledku chyběla pouze vstřelená branka.

Trenér Viktorie Zdeněk Hašek tak utkání hodnotil ve dvou rovinách: „S předvedenou hrou můžeme být opravdu spokojeni. Odehráli jsme jeden z nejlepších zápasů podzimu na půdě soupeře. S výsledkem ale pochopitelně ne. Obzvláště v prvním poločase jsme se dokázali dostat do zakončení. Potom i ve druhém, kdy střelecký pokus Dočekala nůžkami těsně nad horní tyč byl ukázkovou fotbalovou akcí. Domácí pro závěrečnou část utkání vystřídali směrem do rychlosti a to jim pomohlo. My jsme v té době vsadili na přesun Pimpary do ofenzivy a posílili náš útok i vysokým Klánem. Paradoxně však o chvíli později přišla chyba v rozehrávce a následně inkasovaný gól, který rozhodl. Celý tým mohu za dnešní výkon pochválit, i když je výsledek hořký.“

Hodnocení kouče Viktorie podpořil v rozhovoru pro televizi po utkání i trenér vítězného týmu David Horejš, který prohlásil, že v tomto utkání zvítězil šťastnější tým.

logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

2:0
logo logo
26. kolo, F:NL, ne 5. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Vyškov

10:15
26. 4. 2024

Viktorka se v rámci 25. kola F:NL představí v neděli před televizními kamerami na Letné

24. 4. 2024

V sobotním předkrmu před nedělním derby přivítá béčko na Seifertce Braník

23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek