Dnešní soupeři Viktorky - Zbrojovka a D1. K utkání 27. kola F:NL zajíždíme do Brna

28. 6. 2020 | Wear

Karty jsou rozdány jasně. Domácí se v případě výhry posunou, alespoň dočasně, na první místo před Pardubice. Pokud uspěje Viktorka, zůstane v těsném kontaktu s Duklou v souboji o třetí pozici.

        Nejlepší druholigový útok, třináct zápasů bez prohry, z toho 11 vítězných. To je stručná, ale jasně vypovídající vizitka našeho dnešního soupeře. Zbrojovka touží po návratu mezi fotbalovou elitu a mocně dotírá na vedoucí Perníkáře. Tým trenéra Machálka jako jediný nepoznal v domácím prostředí hořkost porážky, body si naposledy ze Srbské odvezla na začátku června Dukla (remíza 0:0). Pod koučem Machálkem prohrálo Brno zatím pouze jednou - na podzim na Žižkově. Říjnový souboj rozhodl v 70. minutě dělovkou z trestňáku David Březina a jak se tehdy shodli oba trenéři, byl to spíše boj a válka, než nějaká velká fotbalová paráda. Se Zbrojovkou jsme se ve druhé lize utkali zatím třikrát a vždy se radoval domácí tým. Domácí jsou s 58 góly nejofenzivnějším týmem celé druhé ligy a průměr vstřelených branek v posledních třech domácích zápasech se vyšplhal až na 4,3. Nejlepšího střelce (11) a nejproduktivnějšího hráče však bude dnes soupeř postrádat, Jakub Přichystal se po zranění v minulém kole již do zbytku sezóny nezapojí. Soupeři bude chybět i vykartovaná čtveřice Šural, Sedlák, Fousek a Eismann. Viktorka cestuje na Moravu v pozici aktuálně čtvrtého týmu tabulky a s odhodláním dát zapomenout na zbytečnou ztrátu s Prostějovem (remíza 0:0).

Utkání má výkop v 17:00, jako hlavní jej bude řídit sudí Franěk. Zápas můžete sledovat na Fortuna TV a přenos chystá i Radio Žižkov.

logo logo
23. kolo, F:NL, st 17. 4. 2024

FC SILON Táborsko

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

5:0
logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

10:15
16. 4. 2024

Prošek vystřelil Charliemu už pětibodový náskok. Dnes jdeme tipovat Táborsko

14. 4. 2024

Viktorka potvrdila tři body z Vlašimi, výhru nad Kroměříží trefil v nastavení Sixta

10. 4. 2024

Anglický týden odstartuje duel se sousedy v tabulce, na Žižkov přijedou Hanáci z Kroměříže

5. 4. 2024

Pod Blaníkem udeřil Soda a Viktoriáni vezou z Vlašimi důležité vítězství