Viktorka se loučí se sezonou a na čas i se stadionem. Na derniéru dorazí mistrovské Pardubice.

14. 7. 2020 | Wear

Nebude to šlágr o postup či baráž, ale přesto slibuje dnešní souboj parádní podívanou. Pardubice zaslouženě ovládly letošní ročník F:NL, mají nejlepší obranu a jsou i nejúspěšnějším týmem na hřištích soupeřů. Viktorka tak má jedinečnou příležitost rozloučit se sezonou kvalitním výkonem proti nejtěžšímu protivníkovi.

       Tým trenéra Krejčího prošel soutěží jako nůž máslem. Bodově naprázdno vyšel jen ve třech případech (Hradec, Jihlava, Brno) a na jaře zůstává neporažený. Přestože se dají v sestavě soupeře očekávat změny, nebudou to mít Viktoriáni nikterak snadné. Poslední výhra nad Východočechy už je hodně košatá, naposledy jsme se radovali v roce 2016 (2:1, góly Dočekal, Přibyl vl.). Od té doby měl více důvodů ke spokojenosti soupeř. Výsledkem 2:1 skončily i poslední tři vzájemné duely, včetně podzimního souboje v Pardubicích (gól Březina). Z postupu do nejvyšši soutěže se v sobotu po výhře nad Vyšehradem (4:1) radovali i tři exviktoriáni - Marek Boháč, Martin Toml a Vojtěch Čmelík. Zatímco soupeř prožívá euforii, Viktorka výsledkově a hlavně střelecky tápe. Svěřenci trenérů Zdeňka Haška a Daniela Sochora se neradovali z výhry už pět kol a navíc se jim totálně vychýlila muška. Jediná trefa v pěti zápasech, to je triskní bilance a hlavní důvod, proč Viktoriáni vyklidili pozice okolo barážových míst. Přesto může na Žižkově panovat zasloužená spokojenost. Aktuální šestá příčka znamená, že cíl vyhnout se sestupovým starostem byl vysoko překročen, k 23 podzimním bodům přidali bíločervení stejnou porci i na jaře a dnes mohou svoji pozici a celkový dojem ze sezony ještě vylepšit.

Utkání závěrečného kola má výkop v 18:00 a jako hlavní jej bude řídit sudí Proske. Po skončení zápasu proběhne slavnostní ceremoniál a dekorování vítěze F:NL 2019/2020.

Pro fanoušky domácích bude k dispozici opět hlavní krytá tribuna (severní) a montovaná tribuna za brankou (východní). Na zápas bude otevřen i sektor pro fanoušky hostí. Nadále platí opatření o oddělených sektorech, všechny budou mít k vlastní vstup, občerstvení a toalety.

Na utkání budou mít standardně zajištěn vstup i držitelé permanentek a čestných a VIP vstupenek.

V omezeném režimu neplatí akce volného vstupu pro osoby mladší 12ti let s doprovodem, každá osoba musí mít vlastní vstupenku.

Nadále platí přísná hygienická a zdravotní pravidla. Při sledování zápasu dodržení rozestupů ob sedačku (vyjma rodinných příslušníků), při pohybu po stadionu nošení roušek, stejně tak na tribunách při nedodržení rozestupu alespoň 1.5 metru. Na toaletách a u občerstvení dodržovat hygienická pravidla, používat desinfekci.

Děkujeme vám, že tato nařízení a pravidla respektujete.

logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!

17. 4. 2024

Z jižních Čech bez bodů, Táborsko vrátilo Viktorce vysokou prohru z podzimu