Probudí nový trenér Viktorku k vítěznému tažení?

7. 5. 2019 | Luboš Kroupa

Čtyři kola do konce, dvanáct bodů ve hře. S novým trenérem se chce Viktorka pokusit získat všechny a zachránit se. Probudí se žižkovský tým k vítěznému tažení v závěru F:NL? Středeční večer hodně napoví.

Náš tým udělal před středečním utkáním změny v realizačním týmu a přivedl nového trenéra Zdeňka Haška a asistenta trenéra Daniela Sochora, kteří jsou v klubu po tříleté pauze. A hned je čeká velmi těžký úkol, a to zachránit druholigovou příslušnost i v následující sezoně. Mají na to pouze čtyři kola.

Honba za 14. pozicí ve F:NL pokračuje dalším dílem už ve středu. Našeho staronového trenéra čeká první zápas s MFK Vítkovice. „Pro nás je to taková náhlá smrt, musíme vyhrát všechno a doufat, že soupeři v tabulce nad námi prohrají. Zajímavý bude souboj dvou týmů Znojma s Táborskem, ale musíme se soustředit na sebe a náš zítřejší zápas, který musíme vyhrát," ví trenér Hašek.

Do karet našemu týmu proti Vítkovicím hraje zajímavá bilance. MFK nedokázal na Žižkově deset let vyhrát, a dokonce ani vstřelit branku. „Tato statistika je sice zajímavá, ale zrádná. Jak víme, každá série jednou končí. Ale jak jsem říkal dříve, my se musíme hlavně soustředit sami na sebe," upozorňuje Zdeněk Hašek. Vítkovicím se, stejně jako našemu celku v letošní sezoně nedaří na hřištích soupeře. Dokázal uhrát jen 8 bodů za jednu výhru a pět remíz.

V posledním vzájemném utkání jsme prohráli ve Vítkovicích 0:2 po dvou brankách Vladimíra Mišínského. Toto utkání bylo černou můrou našeho celku a bylo i posledním představením trenéra Mikolandy, který byl záhy odvolán. O jak špatné utkání šlo deklaruje nula v kolonce šancí, a dokonce střel na branku domácích.

Delegace:

Termín zápasu: středa 8. 5. v 17.00 hodin, hlavní rozhodčí: Pavel Orel, asistenti: Zdeněk Koval a Vít Melichar, delegáti: Václav Andrejs a Petr Hojsík.

 

FK Viktoria Žižkov





H2H

 

MFK Vítkovice

16. (18) Pořadí v tabulce (body) 8. (34)
27:54 Skóre 26:38
4 - 6 - 16 Celková bilance 9 - 7 - 10
4 - 5 - 4 Bilance doma / venku 1 - 5 - 7
 P   V   P   R   P  Bilance posledního zápasu     P   P   R   V   P 
6 - Petar Musa    Nejlepší střelec 4 - Vladimír Mišínský
- Jan Matěj
- Martin Macej

logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!