Na rozjetou Vlašim jsme nestačili a prohráli 0:3

10. 5. 2017 | Redakce

Ani na šestý pokus to nevyšlo. Viktorka na domácí půdě nestačila na skvěle hrající Vlašim a podlehla jí 0:3.

27. kolo, Fortuna národní liga, st 10. 5. 2017, 17:00
logo

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Sellier&Bellot Vlašim

0:3 (0:1)
logo

Branky: 6. Vyhnal, 49. Jeslínek, 74. Krystan (vl.). Rozhodčí: Rejžek – Vít, Pfeifer. ŽK: Engelmann, Opluštil – Kučera, Wiesner. Diváci: 423.

FK VIKTORIA ŽIŽKOV:
Soukup – Hašek, Opluštil, Švejdík, Hurka – Podrazký, Pavlata, Krystan – Jelínek (75. Urbanec), Dočekal (84. Telnar), Engelmann (82. Volek).
FC Sellier&Bellot Vlašim:
Nguyen – Wiesner, Štochl, Piško, Tusjak – Reiter (79. Kadlec), Kulhánek, Hašek, Kučera (87. Vrána) – Vyhnal, Jeslínek (59. Hadaščok).

Reportáž

Lepší vstup do zápasu prožila Vlašim, která do něj naskočila aktivně a v šesté minutě se radovala z gólu. Pavel Vyhnal zužitkoval balon za obranu a tváří v tvář podstřelil Soukupa.

Viktorka zahrozila po dvaceti minutách. Nejprve Engelmann selhal v obrovské šanci, posléze Podrazkého přímý kop vytáhl Nguyen na roh. V závěru naopak mohla znovu udeřit Vlašim, ale Viktorka šanci soupeře přestála.

Druhý poločas zahájila obrovská šance Žižkova, kdy nejprve Hašek trefil tyč a Dočekalovu dorážku zázračně chytil Nguyen. Pak se ale hra vrátila do zajetých kolejí, Viktorka se přes dobře pracující defenzivu Vlašimi nedokázala probojovat do šancí a naopak si musela dávat pozor na zadní vrátka.

Hosté dokázali ještě dvakrát udeřit. Nejprve se po hrubce v obraně prosadil Jiří Jeslínek a posléze si vlastní gól po standardce soupeře vstřelil Jiří Krystan. Středočeši si navíc vypracovali několik dalších šancí.

Po tomto tvrdém direktu už se mužstvo nedokázalo vzchopit a doma tak podlehlo Vlašimi 0:3.

Ohlasy

David Vavruška (trenér FK Viktoria Žižkov): „První gól jsme dostali po situaci, kterou jsme si rozebírali a připravovali se na ni. Za stavu 0:1 jsme měli tři dobré šance, trefili jsme tyč, ale nedokázali jsme vstřelit gól a tam se utkání zlomilo. Navíc jsme pak soupeři hrubou chybou darovali gól na 2:0. Rozhodla produktivita, navíc jsme dvěma gólům soupeře dopomohli vlastní hloupostí.“

logo logo
přát., Příprava, pá 22. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Vysočina Jihlava

4:1
logo logo
20. kolo, F:NL, ne 31. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Sigma Olomouc B

10:15
16. 3. 2024

Pražské derby rozhodl gól z penalty v závěru zápasu

14. 3. 2024

Devatenácté kolo přinese na Julisce první jarní derby

11. 3. 2024

Nejlepší novodobý střelec Viktorky a nezdolný bojovník dává sbohem, zdraví má přednost

10. 3. 2024

Viktorka bodovala na jaře i ve druhém zápase, bitva s Opavou skončila smírně