Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

19. 4. 2024 | Wear, foto : Svatopluk Samler

V neděli jsme měli na stadionu vzácnou návštěvu. Naše pozvání na mistrovské utkání s Kroměříží přijala parta lidí, kteří by svým bojovným srdcem, odhodláním, statečností a touhou pomáhat druhým, mohli sloužit jako vzor nám všem. Fuck Cancer pomáhá lidem s onkologickým onemocněním. Většina členů si bojem s tímto zákeřným protivníkem sama prošla a teď jsou nápomocni těm, kteří se na souboj chystají, nebo léčbu již podstupují.

Spojil nás seriál. Ano, takto to možná zní zvláštně, ale je to tak. Vedení Viktorky zaujal seriál České televize Smysl pro tumor, který vyvolal vlnu emocí široké veřejnosti a neminulo to ani nás na Žižkově. Vznikl tak nápad a my se spojili, abychom tu empatii šířili dál a dokázali společnými silami pomáhat.

Velká část týmu FK VIKTORIA ŽIŽKOV vstoupila minulý pátek do Národního registru dárců kostní dřeně a dává tímto šanci na život těm, kteří neměli to štěstí a k uzdravení potřebují krvetvorné buňky právě od dárců. Mladí, zdraví a plní empatie neváhali a šli do toho.

Vznikl proto nový projekt „PŘIHRAJ ŽIVOT!“ a propojení mezi Fuck Cancer a FK VIKTORIA ŽIŽKOV, který odstartoval oficiálně na nedělním zápase proti Hanácké Slavii Kroměříž. Před zahájením utkání se naši noví parťáci představili fanouškům, hráči se předvedli ve fialových cylindrech, které jsou symbolem spolku, a na hřiště nastoupili ve fungl nových tričkách na kterých zářil jasný vzkaz : PŘIHRAJ ŽIVOT!

Tímto považujeme společný projet za zahájený a těšíme se na další společné akce s Fuck Cancer! A pro vás máme vzkaz - přidejte se k nám a PŘIHRAJTE ŽIVOT!

Pro více informací o možnosti dárcovství kostní dřeně se můžete dozvědět ZDE.

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!


Fotogalerie

logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

2:0
logo logo
26. kolo, F:NL, ne 5. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Vyškov

10:15
24. 4. 2024

V sobotním předkrmu před nedělním derby přivítá béčko na Seifertce Braník

23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek

20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit