Viktorku čeká v neděli výzva, přijede Vyškov pokukující po prvním fleku

2. 5. 2024 | Wear

Moravané se po krátkém útlumu opět vrátili do boje o první místo a tím i přímý postup do nejvyšší soutěže. Svěřence kouče Marka Nikla tak nečeká v neděli rozhodně lehká práce. Ovšem Viktorka potřebuje body jako sůl a s podporou svých fanoušků je nachystána se o ně rvát do poslední vteřiny. Klub doporučuje využít k nákupu vstupenek online předprodeje a vyzývá Viktoriány - přijďte nám fandit!

Vyškov využil posledních zaváhání pražské Dukly a v tabulce se jí přiblížil již na pouhý bod. Na Žižkov tak přijede družina trenéra Kameníka dostatečně motivována a s cílem urvat další úspěšný výsledek. Tomu se však budou snažit Viktoriáni zabránit, neboť po nulovém zisku z malého derby na Letné se jejich náskok na sestupové vody snížil na dva body a další ztráta by znamenala komplikace. Soupiska našeho nedělního soupeří čítá hned patnáct zahraničních hráčů, v základní sestavě pak v posledním mistrovském utkání nastoupilo devět z nich a žižkovský realizák tak nečeká jednoduchá příprava. Ve zmiňovaném duelu si Vyškov poradil v domácím prostředí s Varnsdorfem 2:1, když o vítězství bílých rozhodl deset minut před koncem Lotyš Krollis.

Moravané odehráli utkání v této sestavě :

Borek – Ilko (C), Straalman, Musa, Aberkane – Eneme (90. Lahodný), Sylla, Mafwenta (71. Schön) – Svoboda (71. Bayo), Krollis (90. Diallo), Fomba (84. Krška)

Říjnový vzájemný duel přinesl vyrovnanou podívanou, Viktoriáni však, na rozdíl od domácích, nedokázali své šance proměnit a padli 0:2.

Saifertka zatím nebyla na jaře dobyta, po dvou remízách s Opavou a béčkem Olomouce přišly výhry nad Kroměříží (3:2) a Chrudimí (3:1) a bíločervení k nim budou chtít v neděli přidat i třetí korálek, který by je výrazně přiblížil vysněné záchraně. K tomu však budou potřebovat i vaše hlasivky, proto zní z kabiny jednohlasně - PŘIJĎTE NÁS POVZBUDIT!

Utkání 26. kola F:NL proti MFK Vyškov má výkop v neděli, 5. května, v tradičních 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Pechanec s asistenty Hádkem a Malimánkem.

Klub apeluje na fanoušky, aby k zakoupení vstupenek využili online předprodeje na klubovém webu. Lístky pořídíte ZDE.

V neděli všichni na značkách a nachystat hlasivky na to naše ... DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
28. kolo, F:NL, ne 12. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FK Varnsdorf

1:1
logo logo
29. kolo, F:NL, ne 19. 5. 2024

FC Vysočina Jihlava

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

17:00
8. 5. 2024

Viktorka dvakrát udeřila z závěru zápasu a z Brna veze důležité vítězství

8. 5. 2024

Viktorka oslaví Den vítězství na Moravě duelem se Zbrojovkou

5. 5. 2024

Viktorka pokořila vyškovskou zahraniční legii a připisuje důležité body

2. 5. 2024

Viktorku čeká v neděli výzva, přijede Vyškov pokukující po prvním fleku