Viktorka vyráží dobýt Větrnou hůrku a složit reparát za Chrudim

12. 3. 2021 | Wear

Druhý pokus získat první jarní body budou mít svěřenci kouče Davida Oulehly v sobotu na pražském Strahově. Postavení soupeře na dně druholigové tabulky může svádět k doměnkám, že půjde o snadnou záležitost, ale Viktoriáni rozhodně nehodlají Šemíky podcenit.

      Kdo by také čekal, že do jara vstoupí úspěšněji druhý pražský celek, zatímco Žižkovští budou po úvodním kole na nule. Vyšehrad rmizoval v Jihlavě (1:1) díky gólu Vandase v samém závěru zápasu a rozšířil své bodové konto na pět čárek. Na příčky zajišťující záchranu jich ztrácí pořád ještě dost, ale úspěšná mise na Vysočině jistě dodá svěřencům trenéra Zacha dostatek odhodlání pro střet s bíločervenou družinou. Vyšehrad odehrál v nedávno skončené zimní přípravě sedm utkání s bilancí 1-1-5 a až na jedinou výjimku (Ústí 0:1) se dokázal ve všech střelecky prosadit. Vítězství si modří připsali v souboji s béčkem Sparty (2:1). V rámci F:NL se oba týmy střetly zatím třikrát, dvakrát se radovala Viktorka a loňský jarní souboj skončil na Strahově bezbrankovou remízou. Stoprocentní jsou zatím v konfrontaci s vyšehradskými střelci naši gólmani, kteří zůstávají v mistrovských zápasech zatím nepřekonáni. O změnu této statistiky se budou na druhé straně barikády snažit i nedávní Viktoriáni Vojtěch Šandreda s Tomášem Egertem.

     Zápas má v sobotu na stadionu Evžena Rošického výkop v 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Milan Matějček. Asistovat mu budou Lukášové Matoušek a Slavíček. Delegátem FA je Zdeněk Tasch, technickým delegátem Jan Kořínek.

    

logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek

20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině