Viktorka hlásí změnu v trenérském týmu, místo Šmardy přichází Horňák

3. 2. 2023 | Wear

V polovině zimní přípravy dochází k obměně posádky, která má za úkol dovést Viktorku do přístavu s názvem F:NL. Žižkovskou lavičku opouští Michal Šmarda, novou tváří je Michal Horňák. Kompetence budou na Seifertce rozděleny následovně : Supervizor - Václav Kotal, trenér - Michal Horňák, asistent trenéra - Vojtěch Šandera, kouč gólmanů - Václav Winter.

Michala Horňáka není třeba fotbalovým fanouškům zdlouhavě představovat. Za třináct let si připsal v dresu Sparty 10 titulů, tři domácí poháry, má doma stříbrnou medaili z ME 1996. Bývalý řízný bek, který na podzim koučoval ve druhé lize letenskou rezervu, byl dnes představen týmu a hned se ujal řízení dopoledního tréninku.

"Provádět změny v okamžiku, kdy je tým první, není možná standardní, ale všichni máme společný cíl a k jeho naplnění musíme udělat vše, co považujeme za správné. Michalovi Šmardovi patří poděkování za práci, kterou ve Viktorce během podzimu odvedl. To, jak tým za postupem nakročil, je z velké části také jeho zásluha" okomentoval změnu spolumajitel Viktorky, Milan Richter.

Michal Šmarda : "Jsem rád, že jsem mohl trénovat takový tradiční klub, jakým je Viktorka. Věřím, že nějaká práce je za mnou vidět a přeju jí, aby to letos dotáhla do úspěšného konce. A velké poděkování i fanouškům, jejich podpora nám hodně pomáhala."


DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek

20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině