V jarní domácí premiéře přivítáme na Seifertce osmou Opavu

9. 3. 2024 | Wear

Ve druhém jarním kole se proti sobě postaví týmy, kterým se úvodní letošní mistrovský zápas výsledkově vydařil a oba slavili jednobrankové vítězství. A na oba se usmálo v závěru štěstí. Na stranu Viktorky se přiklonilo v Líšni v 94. minutě, kdy Kozojed rozhodl o třech bodech a ve stejné minutě políbila paní štěstěna i Slezany, i když opačným způsobem. Z poslední akce zápasu trefil příbramský Babka pouze tyč a ze tří bodů se tak mohl radovat i náš nedělní soupeř.

Pod novým majitelem se Slezanům vydařil vstup do jara náramně. Nejprve slavili postup v poháru (2:0 Dukla) a odměnou jim bude semifinálový souboj se Spartou a následně zvládli i již zmiňovaný úvodní mistrovský match s Příbramí (1:0). Čistým kontem v obou zápasech navíc potvrdili pozici týmu s druhou nejpevnější obranou. Vítěznou brankou do sítě Středočechů se prezentoval nejlepší střelec žlutomodrých, záložník Filip Blecha (5 gólů).

Zápas s Příbramí odehrála Opava v této sestavě :

Číž - Hýbl, Pejša, Srubek, Kopečný - Rezek (78. Kadlec), Málek, Blecha, Rataj (89. Helebrand), Přichystal (59. Haitl) - Vaněček (59. Marzuq)

Na Žižkově se bude muset trenér Brožek obejít bez Jakuba Rezka, který stojí za čtyři žluté karty. Podzimní duel v Opavě mají fanoušci jistě v živé paměti, Viktoriáni prohrávali ještě v 60. minutě o tři branky, ale heroickým závěrem vybojovali nakonec bod za remízu 3:3 (Voltr, Jirásek, Sixta). Dělbou bodů skončilo i poslední měření sil na Seifertce na jaře 2022. V zápase, po jehož skončení jsme se stali jistým sestupujícím, se na remíze 2:2 podíleli brankami Súkenník a Vandas.

V neděli čeká řada novinek (a nejen ve fanshopu) i na naše fanoušky. K dispozici budou jak vylepšené prodejní prostory občerstvení, tak nové toalety. Pro nejmenší příznivce opět připravíme v parku u stadionu nafukovací fotbalové hřiště, ve kterém můžou malí fotbalisté honit míč před začátkem zápasu i v jeho průběhu, zatímco maminky si mohou posedět u kávy v kavárně "Coffee - jako kafe" v ikonickém londýnském autobusu.

Hlavním bodem nedělního dopoledne bude ale samozřejmě zápas 18. kola F:NL mezi Viktorkou a SFC Opava. Začínáme v tradičních 10:15 pod vedením rozhodcovské trojice Czikszay - Volf, Šafránková.

Klub doporučuje fanouškům využít online předprodeje, vyhnete se tak frontám u pokladen a zajistíte si včas své místo na tribuně. Pořídit vstupenky můžete ZDE.

Počasí je objednáno, trávník nachystán, tak dorazte fandit Viktorce!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek

20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině