Rozkaz zní jasně - útok na třetí pozici! Na Prosek míří Prostějov a přenosové vozy ČT

17. 3. 2021 | Wear

Viktorka o víkendu poprvé na jaře bodovala a ve čtvrtek bude chtít prolomit další bariéru, kterou je prokletí dočasného domácího stánku na Proseku. Ze sedmi pokusů se zde Viktoriáni radovali z vítězství pouze ve dvou případech a poslední úspěch (Líšeň 3:1) je starý čtyři měsíce.

     Vylepšit tuto nelichotivou bilanci se budou svěřenci Davida Oulehly snažit v zápase proti čtvrtému týmu tabulky. Prostějovští odehráli na jaře pouze jediné utkání, ale plný bodový import z Varnsdorfu (4:2) je udržel před Viktorkou. Plánovaný víkendový souboj s Duklou odložila karanténa Pražanů a soupeř tak dorazí na Prosek s lehčím herním hendikepem. S výsledky v zimní přípravě mohl být trenér Šustr spokojený, jedinou prohru (Líšeň 1:2) doplnila remíza s Blanskem a tři výhry, včetně úspěchu s ligovým Baníkem (1:0). Poslední měření sil dopadlo lépe pro Žižkov, díky gólům Diviše a Nabiyeva jsme si na podzim přivezli z Hané tři body a naklonili do té doby vyrovnanou bilanci vzájemných duelů na naši stranu (3-2-2). Vyrovnané je také gólové skore kanonýrů obou týmů. Hostující Jakub Matoušek a domácí Jaroslav Diviš rozvlnili sítě soupeřů zatím shodně šestkrát. Fanoušci Viktorky tak doufají, že právě ve vzájemném souboji opráší zkušený forward střeleckou mušku a ukončí tak půst, který trvá už přes 100 dnů.

     Zápas 15. kola F:NL bude v přímém přenosu vysílat Česká televize na kanálu ČT Sport. Výkop utkání je ve čtvrtek ve 14:00 a rozhodovat jej bude sudí Lukáš Machač s asistenty Michalem Volfem a Jakubem Mojžíšem. Čtvrtým sudím je Tomáš Ulrich. Delegátem FA pak Michal Beneš, technickým delegátem Ladislav Kruliš.

logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!