Moravský dvojboj začínáme v Brně, Viktorku čeká druhá Líšeň.

23. 4. 2021 | Wear

Povzbuzeni vítězstvím nad Ústím vyrazili Viktoriáni po D1 do moravské metropole, kde se dnes ve 14:30 před televizními kamerami střetnou s aktuálně druhým celkem tabulky. SK Líšeň zatím nedokázala Žižkov v zápasech druhé ligy porazit a svěřenci Davida Oulehly chtějí tuto sérii prodloužit.

Premiérový duel v sezoně 2019/20 přinesl v Brně ofenzivní podívanou a výsledek 3:3 (Bazal, Gil, Čapek). Spokojenější s ním tehdy byli domácí, když Machálek vyrovnával dvě minuty před koncem. V odvetě pak zůstaly všechny body na Žižkově (2:1, Nabiyev, Súkenník) a se soupeřem jsme si dokázali poradit i na podzim na Proseku. V listopadovém utkání Viktorka jasně dominovala, k trefě Batioji z první půle přidali po přestávce dva rychlé údery Urbanec se Súkenníkem a bylo rozhodnuto. Za hosty už jen korigoval z penalty nejlepši střelec Moravanů Málek. Ten je s jedenácti góly zároveň i druhým nejlepším kanonýrem celé soutěže a naši obránci se musí mít na pozoru. Vstup do jara vyšel Líšni parádně. Hned v úvodním kole přehrála favorizovaný Hradec (2:1) a v sedmi zápasech padla zatím jen jedenkrát (1:2 Vlašim). Soupeř má v domácím prostředí nejkvalitnější ofenzivu (20 branek) a jako jediný zatím doma neklopýtl. Další výzvou pro svěřence dua Oulehla & Filip bude neprůstřelnost gólmana Veselého, který se z shotoutu radoval už třikrát v řadě. Jak se Viktoriáni s kvalitním protivníkem popasují můžete sledovat v přímém přenosu České televize na kanále ČT sport.

Utkání má výkop ve 14:30 a jako hlavní jej bude řídit sudí Ladislav Szikszay, kterému budou na čarách asistovat Jakub Hrabovský a Michal Volf. Čtvrtým rozhodčím je Tomáš Švagr. Delegátel LFA je Petr Vysloužil, technickým delegátem Miloslav Brtníček.

logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!

17. 4. 2024

Z jižních Čech bez bodů, Táborsko vrátilo Viktorce vysokou prohru z podzimu