Na jaře naposledy ven, Viktorku dnes přivítá Chrudim

22. 5. 2021 | Wear

Všechna utkání předposledního kola F:NL mají shodný výkop a Viktoriáni v něm míří na východ Čech. S týmem MFK Chrudim jsme jarní část soutěže na Proseku zahajovali a po sedmdesáti dnech změříme se stejným soupeřem síly znovu.

Jestliže Viktorka sice letos zažívala období, kdy se jí výsledkově nedařilo, v porovnání s černou sérií, kterou aktuálně píší svěřenci kouče Veselého, se jednalo o pohodové časy. Chrudim vydolovala v posledních sedmi zápasech jediný bod (1:1 v Prostějově) z jedenadvaceti možných a má nejhorší bodovou formu ze všech týmů druhé ligy. To však nesmí tým trenéra Oulehly ukolébat. Že fotbal hrát umí, ukázala Chrudim právě v již zmiňovaném souboji na Proseku, kde v březnu Viktorku pokořila 3:1 (2x Rybička, Mužík - Súkenník). Dnešní utkání bude i soubojem elitních střelců. Domácí Mužík se s dvanácti trefami usadil na druhém místě v tabulce kanonýrů a hostující Diviš bude chtít své konto rozšířit na dvouciferné číslo.

Zápas na Městském stadionu Za Vodojemem má výkop v 15:00 a jako hlavní jej bude řídit sudí Jakub Vojkovský s asistenty Adamem Horákem a Alexandrem Černoevičem. Delegátem LFA je Miroslav Svoboda, technickým delegátem Ladislav Kruliš. Přenos Radia Žižkov můžete naladit ZDE.


logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!