Viktorka vstupuje do nového ročníku v Líšni. Bez zkušených borců, ale s odhodláním uspět

23. 7. 2021 | Wear

Pudil, Diviš, Zoubele, Pázler, Opluštil, Hrubeš, Tusjak, Mashike, Auer, Ahamada, Hušek, Prebsl. Seznam škrtů v kádru trenéra Oulehly je pořádně dlouhý. Vzniklé mezery se pokusí zacelit Březina (návrat z hostování), Zeman (návrat z hostování), Štěpánek (přesun z béčka), Fawzy, Mido, Biso (všichni přestup z Al Ahly). Zrcadlo nové Viktorce nastaví v prvním kole nového ročníku F:NL druhý tým loňského ročníku, SK Líšeň.

Cíle obou týmů jsou před startem soutěže shodné - vyhnout se starostem se záchranou a pohybovat se v klidném středu tabulky. U domácích to, obzvlášť po vynikající nedávno dohrané sezoně, možná překvapuje. Ale předseda klubu, Karel Hladiš, je věcný : „Loňské druhé místo bylo něco nepředstavitelného, což jsme si ani ve snu nepředstavovali. Vzhledem ke kvalitě soutěže bude stříbrnou příčku těžké obhájit. Chceme se pohybovat v klidném středu tabulky a stabilizovat se ve druhé lize.“ Většina týmu trenéra Valachoviče zůstala pohromadě. Odešla jen trojice Zikl, Szotkowski, Šteigl a na hostování do Blanska se přesunuli Fall, Minařík a Reteno Elekana. V přípravných zápasech zaznamenala Líšeň tři výhry o jeden gól (Senica, Lanžhot, Baník "B") a třikrát se před soupeřem musela sklonit (Skalica, Sparta, Baník "A"). Vzájemná bilance vyznívá jednoznačně pro Viktorku, ke dvěma brněnským remízám (3:3, 1:1) přidala dvě domácí výhry (2:1, 3:1) a v sobotu se bude snažit tuto úspěšnou šňůru prodloužit.

Zápas má výkop v 17:00 a jako hlavní jej bude řídit sudí Petr Hocek s asistenty Stanislavem Pochylým a Michalem Pfeiferem. Delegáty utkání jsou Karel Vidlák a Václav Andrejs.


logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek

20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině