Pro první body na sever. Kouč Oulehla jede vyzrát na ˝svůj˝ Varnsdorf

31. 7. 2021 | Wear

Dostal tam první velkou trenérskou šanci a využil ji maximálně. Teď se David Oulehla vrátí do Varnsdorfu poprvé v roli kouče hostujícího týmu. Recept na své bývalé svěřence najít umí, to dokázal letos již dvakrát. Případný sobotní úspěch by znamenal první bodový zisk Viktorky v novém soutěžním ročníku.

Žižkovské bojovníky rozhodně nečeká lehká mise. Statečné srdce, odhodlání a příkladný přístup ukázali již v prvním kole v Líšni, ale přesto se vraceli s prázdnou. Na severu Čech to hodlají v sobotu změnit, ale ve svém šiku zapsali už před zápasem jednu velkou ztrátu - stoper Březina bude po vyloučení v Brně v klubovém autobusu chybět a jeho parťáci tak budou v defenzivě bojovat i za něho. Jestli může být pro Viktoriány něco povzbuzením, tak je to bilance posledních vzájemných zápasů. Včetně přípravných duelů dokázala Viktorka svého soupeře porazit již 7x v řadě, v samotné F:NL čítá vítězná šňůra plných pět zápasů. Dvě poslední vítězství si bíločervení připsali již pod vedením trenérského dua Oulehla & Filip, když uspěli nejprve v zimní přípravě (4:1) a následně i v květnu v mistrovském utkání (1:0). V souboji 21. kola nejprve neproměnil Súkenník penaltu a o bodový přísun se pak po hodině hry postaral na Proseku kanonýr Diviš. V úvodním dějství aktuálního ročníku se vedlo oběma týmům obdobně. Smolná prohra Žižkovských v Líšni (2:3) ještě nepřebolela, Varnsdorfští se vraceli s prázdnou prozměnu z Jihlavy, kde odehráli vyrovnanou partii, ale gólově se prosadili až v samém závěru (1:2).

Utkání v Kotlině má výkop v sobotu v 17:00 a jako hlavní jej bude řídit sudí Lukáš Machač s asistenty Janem Váňou a Lukášem Slavíčkem. Delegátem FA je Jan Král, technickým delegátem Zbyněk Rampáček.

logo logo
přát., Příprava, pá 22. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Vysočina Jihlava

4:1
logo logo
20. kolo, F:NL, ne 31. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Sigma Olomouc B

10:15
16. 3. 2024

Pražské derby rozhodl gól z penalty v závěru zápasu

14. 3. 2024

Devatenácté kolo přinese na Julisce první jarní derby

11. 3. 2024

Nejlepší novodobý střelec Viktorky a nezdolný bojovník dává sbohem, zdraví má přednost

10. 3. 2024

Viktorka bodovala na jaře i ve druhém zápase, bitva s Opavou skončila smírně