Na Žižkov přijíždí nováček z Vyškova. Viktorka bude hájit domácí neporazitelnost

11. 9. 2021 | text : Wear, foto : MFK Vyškov

Prohra ve Vlašimi, výpadek v poháru se Zápy. Reprezentační pauza přišla Viktoriánům náramně vhod a v nedělním duelu mají možnost vrátit se na vítěznou a bodovou vlnu. Neporazitelnost domácí tvrze a čisté gólové konto budou na Seifertce hájit proti moravskému nováčkovi z Vyškova.

Soupeř před pauzou své příznivce naopak parádně nabudil. Po postupu v poháru přes ambiciózní Ústí nad Orlicí (2:0) přišla i první druholigová výhra a probuzení Vyškova odskákal Prostějov. Na vysokém vítězství 4:0 se dvěma góly podílel útočník z Burundi Bienvenue Kanakimana, po brance přidali kapitán Němeček a záložník Vintr. Hosté se tímto zápasem odlepili ode dna tabulky a aktuálně jim patří čtrnáctá příčka se čtyřmi body. Nedělní souboj bude pro oba týmy vzájemnou premiérou, s Vyškovem poměříme síly poprvé. V dresu soupeře odehrál proti Prostějovu 87. minut i nedávný Viktorián Tomáš Cabadaj. Trenér Trousil nemůže naopak počítat se záložníkem Davidem Krškou, který stojí po červené kartě. Viktorka před uzávěrou přestupového okna posílila, z Liberce se trenérovi Oulehlovi v týdnu hlásili na Seifertce záložník Kytka a útočník Diamé. Pro Viktoriány jsou jasným cílem body, neboť je následně čeká náročný dvojboj v podobě zápasů na Zbrojovce a derby s Duklou.

Nedělní utkání má na Seifertově ulici výkop tradičně v 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Ladislav Szikszay s asistenty Milanem Flimmelem a Michalem Volfem. Delegátem FA bude Radek Kocián, technickým delegátem Emil Ubias.

Pro návštěvu utkání platí pro fanoušky stále stejná pravidla :

Vstup na stadion bude umožněn pouze osobám, které předloží u vstupu jedno z následujích potvrzení (vytištěné, či kvalitně stažené v mobilním telefonu) :

  • negativní výsledek RT-PCR testu, ne starší 7 dní
  • negativní výsledek antigenního testu, ne starší 72 hodin
  • certifikát o ukončeném očkování, kdy od aplikace poslední dávky očkovací látky uplynulo nejméně 14 dní
  • lékařskou zprávu o potvrzeném onemocnění COVID-19, kdy od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní

Dle aktuálních pokynů nelze akceptovat samotesty na COVID!!!

Všechny osoby na stadionu jsou povinny po celou dobu pobytu na stadionu používat k ochraně dýchacích cest respirátor třídy FFP2 nebo KN95 bez výdechového ventilu.

Sektor hostí má nově vstup z horní části (od jižní tribuny) a původní vstup ze Siwiecovy ulice slouží od této sezóny jako další vstup na hlavní krytou (severní) tribunu. Vstup má též samostatnou pokladnu. Prosíme proto fanoušky, kteří si zakoupí vstupenky či permanentky do sektorů E, F, G, H na hlavní tribunu, aby využívali vstup ze Siwiecovy ulice. Pro držitele vstupenek, resp. permanentek, do sektorů B, C, D a na montovanou tribunu, je pak určen vstup u fanshopu z ulice Seifertova.

Jižni protilehlá tribuna je uzavřena.

S ohledem na nutnost kontrol anticovidových dokumentů prosíme všechny fanoušky, aby dorazili na utkání s dostatečným předstihem!

DĚKUJEME VÁM a DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!


logo logo
19. kolo, F:NL, so 16. 3. 2024

FK Dukla Praha

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

1:0
logo logo
20. kolo, F:NL, ne 31. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Sigma Olomouc

10:15
10. 3. 2024

Viktorka bodovala na jaře i ve druhém zápase, bitva s Opavou skončila smírně

9. 3. 2024

V jarní domácí premiéře přivítáme na Seifertce osmou Opavu

8. 3. 2024

Představujeme fanouškům partnera Viktorky - Sběrné suroviny UH, s.r.o.

4. 3. 2024

Předprodej na Opavu zahájen, tu nejlepší pozvánku poslal fanouškům tým svým vítězstvím v Brně