Viktorka se jede do Brna pod umělé osvětlení poprat s osudem a zlomit prokletí tenisových výsledků

16. 9. 2021 | Wear

Těžší los jsme si v naší nepříliš lichotivé situaci nemohli přát. Po nepovedeném domácím zápase s Vyškovem zajíždí parta Davida Oulehly do Brna, kde ji čeká souboj s ambiciózní Zbrojovkou. V moravské metropoli se nám v posledních letech zle nedaří, loni i předloni nám domácí nabalili na zpáteční cestu po šesti gólech.

0:6, 1:6. Ve světě tenisu krutý výprask, v tom fotbalovém ještě krutější. Z pohledu Viktorky dva novodobé výsledky utkání na Srbské, po kterých se nám nevracelo na Žižkov vůbec vesele. Od toho prvního nás dělí jen dva roky, přesto v kádru zůstali již jen tři jeho pamětníci - Soukup, Súkenník a Muleme. Igor Súkenník je pak jediným úspěšným střelcem, který se na Městském fotbalovém stadionu dokázal prosadit. A Viktoriány čeká pořádná šichta i v neděli. Zbrojovka nasadila od úvodních kol svižné tempo a s šestnácti body a bilancí 5-1-1 kraluje celé F:NL. Jediné zaváhání přišlo v Prostějově, remízu si Moravané připsali s Varnsdorfem. To byla pro Brňany doposud jediná domácí ztráta. Viktorka zatím střídá sérii dvě prohry, dvě výhry, dvě prohry, proloženou remízovým utkáním s Ústím. Tento zápas odstartoval nelichotivou šňůru, kdy jsme z devíti možných vydolovali jen jediný bod a vstřelili jediný gól. Připočteme-li výpadek v poháru, je jasné, že favorit nedělního duelu je daný. Ale právě to by mohlo Viktoriánům svědčit a proč neukončit těch několik černých statistik právě v bitvě s lídrem tabulky. Zápas bude také soubojem nejlepších kanonýrů soutěže, domácí Řezníček zatím vévodí střelcům s šesti zásahy, Augusto Batioja se s pěti góly drží v těsném závěsu.

Utkání na Městském fotbalovém stadionu na Srbské ulici má výkop v neděli ve 20:00 a jako hlavní jej bude řídit sudí Michal Křepský s asistenty Jakubem Šimáčkem a Lukášem Matouškem. Delegátem FA bude Jan Král, technickým delegátem Mgr. Milan Ondo.

Děti moje, hrr na ně!



logo logo
23. kolo, F:NL, st 17. 4. 2024

FC SILON Táborsko

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

5:0
logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

10:15
17. 4. 2024

Ve vloženém 23. kole cestují Viktoriáni na jih, čeká je třetí Táborsko

16. 4. 2024

Prošek vystřelil Charliemu už pětibodový náskok. Dnes jdeme tipovat Táborsko

14. 4. 2024

Viktorka potvrdila tři body z Vlašimi, výhru nad Kroměříží trefil v nastavení Sixta

10. 4. 2024

Anglický týden odstartuje duel se sousedy v tabulce, na Žižkov přijedou Hanáci z Kroměříže