Trenér David Oulehla s asistentem Janem Filipem končí na lavičce Viktorky

19. 10. 2021 | Wear

Vedení klubu, s ohledem na neuspokojivé výsledky týmu a postavení v tabulce, odvolalo v pondělí večer trenérské duo Oulehla & Filip. Vedením dnešního tréninku byl pověřen trenér béčka Zdeněk Koukal, který odkoučuje i víkendový zápas v Opavě.

Viktorka se po 11. kole krčí na 14. příčce tabulky F:NL s pouhými osmi body a jen jednobodovým náskokem na poslední místo. Na výhru čekají bíločervení přes dva měsíce, naposledy uspěli 15. srpna na Strahově (výhra 3:0 nad béčkem Sparty). Od té doby posbírali z 21 možných jen dva body za dvě remízy a pětkrát odcházeli ze hřiště poraženi. Ke zlepšení nálady nepřispělo ani vyřazení z Mol cupu třetiligovými Zápy. "Davidovi s Honzou bych chtěl poděkovat, neměli to jednoduché, přesto tu odvedli kus poctivé práce. Ale cítíme, že mužstvo je v křeči a potřebuje nový impuls" říká spolumajitel klubu Milan Richter.

Tým dočasně převzal trenér béčka a sekretář klubu Zdeněk Koukal (37). Ten fanouškům Viktorky není rozhodně neznámý, na Žižkově odehrál bezmála čtyři sezony, v lize má odkopáno na 150 zápasů, s Plzní si vyzkoušel Ligu mistrů. "Zdeňka známe dokonale, on zná dokonale kabinu. Tohle řešení je momentálně ideální. Výběru nového trenéra se budeme věnovat pečlivě, nechceme nic uspěchat" dodává druhý z majitelů Jiří Rýva.

logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!