Během vteřiny se mu změnil celý život. Své Viktorce teď musí držet palce z vozíku, ale s nelehkým osudem se rozhodl statečně prát

12. 12. 2021 | Wear

Michal miluje sport, zima bez lyží mu ještě nedávno přišla nemyslitelná, v létě, když čas dovolil, chodil fandit na Viktorku. Před pěti lety se mu ale celý svět otočil naruby. Pádů na lyžích zažil spoustu, ale tentokrát ihned věděl, že je něco jinak. Michal si zlomil vaz a to doslova a do písmene, jak sám s odstupem času trochu sarkasticky říká. Od toho osudného okamžiku musel na sport, ale i na obyčejné činnosti každodenního života zapomenout. Hlava funguje, tělo je vypnuté.

Chlap, který se ještě nedávno staral o svoji rodinu, makal od rána do večera a ve vzácných chvílích volna se věnoval svým koníčkům, se teď neobejde bez celodenní asistence. Nejvíce je nápomocna, samozřejmě, rodina, manželka a synové. Ale asi jen málo z nás si dovede představit, jak je to pro všechny vysilující. Pomáhají i tzv. "Odlehčovací pobyty", ale ty jsou finančně náročné a zdravotní pojišťovny na ně nepřispívají. "Michal vždy pomáhal, kde bylo třeba. Příspěvky Světlušce, nebo Kuřeti pro něho byly samozřejmostí" říká Michalova paní. Že bude jednou sám potřebovat pomoc druhých, to si člověk nepřipouští. Michal má to štěstí, že má kolem sebe přátele, kterým jeho osud není lhostejný. Pokud se k nim chcete přidat, ať už anonymně, nebo veřejně, můžete se obrátit na klub, s rodinou Vás velmi rádi propojíme. Případně můžete využít transtarentního účtu, který byl pro pomoc Michalovi zřízen.

Viktorka si pro každého, kdo podá pomocnou ruku, nachystá malý dárek, jako projev úcty a poděkování, že Vám osud ostatních není lhostejný. S Michalem se pak budete moci potkat na některém z jarních utkání, na kterém bude naším hostem.

ČSOB TRANSPARENTNÍ ÚČET: 295 744 524/0300. Do zprávy pro příjemce uveďte "Viktorka"

Dohled nad transparentním účtem najdete : ZDE.

Jedna čtvrť, jeden klub, jedno srdce!









logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!