Nedělní dopoledne na Seifertce pokračují! Dorost přivítá na hlavním stadionu Plzeň

20. 5. 2022 | Wear

Áčku sice sezóna skončila, ale domácí stánek Viktorky rozhodně nezahálí. Po našem béčku, které zde odehrálo vítězné derby s Vyšehradem, se na kvalitní žižkovské trávě představí i dorost. V rámci 26. kola přijede na Seifertku devátý tým tabulky SK Petřín Plzeň.

Důvodů, proč v neděli dopoledne přijít fandit naší devatenáctce, pro vás najdeme hned několik. Týmu Daniela Sochora se letos nebývale daří a úspěšně se poměřuje s nejlepšími mužstvy soutěže. Přesvědčit se o tom mohla o víkendu např. druhá Slavia, kterou Viktoriáni přehráli (a nutno poznamenat, že naprosto zaslouženě) na jejím domácím hřišti na Xaverově 3:1 (Žiga 2, Vlček). Během výborného jara, kdy v deseti zápasech padli jen jedinkrát (bilance 6-3-1) se Viktoriáni posunuli už těsně pod medailové příčky. Na druhou Slavii ztrácí tři body, na třetí Viktorii Plzeň pouze dva. Kanonýr Marco Žiga se pak dělí o bronzový stupínek v tabulce střelců. V útoku na špičku bude našim dorostencům stát tým SK Petřín Plzeň. V podzimní přestřelce byli úspěšnější Západočeši (4:3), takže naši borci mají postaráno o dalśí motivaci.

Utkání na stadionu na Seifertově ulici má výkop v neděli, 22. května, v 10:00 a jako hlavní jej bude řídit sudí Erik Hlaváček s asistenty Filipem Hesem a Vojtěchem Hejmou.

Vstup na zápas je zdarma. Přijďte kluky povzbudit!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!




logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!