Viktorka vyráží na druhý pokus na Konopiště, v dohrávce ji čeká Benešov

27. 9. 2022 | Wear

Do zámecké obory je to ze stadionu co by kamenem dohodil, ale všichni Viktoriáni věří, že tentokrát přehluší výstřely brokovnic hlasité povzbuzování žižkovských fans. S naším soupeřem se potkáváme opět po sedmi letech a znovu v sezóně, kdy toužíme po rychlém návratu do F:NL.

Jediným aktivním pamětníkem tehdejšího podzimního matche je současný asistent Vojta Šandera, který odehrál celých 90 minut a na konci zápasu se mohl se svými parťáky a tribunami plnými Žižkováků radovat z vítězné otočky na konečných 2:1 (Marek ⚽️, Trýzna ⚽️). I letos pojede Viktorka do Benešova v roli favorita. Do té ji staví nejen ambice a kvalita kádru, ale i pohled na tabulku. Zatím co bíločervení rozjeli sezónu podle svých plánů, Středočeši odstartovali z bloků o poznání rozpačitěji. Šest nezdarů a jediná remíza (Pardubice B 1:1) přišpendlily tým kouče Boeva až ke dnu třetiligového balíku. V posledním kole si benešovští odvezli z Jablonce čtyřgólový nášup a nad posledním Mostem se drží jen díky skóre.

Viktorka o víkendu poprvé klopýtla a po nevýrazném výkonu ztratila první dva body. Tím spíš budou chtít svěřenci koučů Kotala a Šmardy remízu s Velvary rychle odčinit. Celý tým věří, že se (a nejen s ohledem na Státní svátek) bude opět moci spolehnout na podporu svých fanoušků a že společně rozjedeme v Benešově další vítěznou šňůru.

Odložené utkání 3. kola ČFL má výkop v 10:15 a bude jej řídit trojice sudích Rejžek - Toucha, Matyš.

Věříme, že vás za Viktorkou vyrazí ke Konopišti minimálně tolik, jako před sedmi lety a že poženete naše kluky za dalšími body!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!







logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!