Na Viktorku přijede poslední Most s Markem Opluštilem v obraně a gólmanem Halouskou

10. 9. 2022 | Wear, foto : web FKBMS

V šestém kole ČFL poměří Viktoriáni síly s nováčkem soutěže FK Baník Most-Souš., kterého dovedl na jaře do třetí ligy exžižkovský kouč Zdeněk Hašek. Ten se ale v letní pauze přesunul do Velvar a Severočechům došel benzín. V dosavadních čtyřech zápasech brali jediný bod a na Viktorku přijedou v pozici posledního týmu tabulky.

Premiérový bod trefil Mostu v předposlední minutě duelu s béčkem Mladé Boleslavi z penalty Glaser (1:1), když v předchozích třech zápasech vyšli svěřenci kouče Johany naprázdno (Chlumec 0:1, Kolín 0:6, Brozany 1:2). Stejně, jako Viktorka, má i soupeř jedno odložené utkání k dobru. Hosté žehrají hlavně na slabou koncovku, pouhé dvě vstřelené branky je pasují na nejhorší ofenzivní tým z celého 32 členného pelotonu ČFL. Náladu si letos vylepšují alespoň v Mol Cupu, kde po úspěšném předkole (Louny 2:0) vyřadili v prvním kole lídra třetiligové skupiny A z Kobylis (Admira 2:1). V kádru zelenomodrých najdeme dvě jména s žižkovskou minulostí a obě se starají o defenzivu. Stoper Marek Opluštil sice v posledních zápasech pro zranění chyběl, ale fanoušci Viktorky dobře znají jeho zarputilost a možná jej na trávníku uvítají. Druhým exžižkovákem je gólman Pavel Halouska, který do Mostu přišel na hostování doslova před pár hodinami.

Kabina Viktorky nehlásí žádné nové zdravotní trable a svěřeni trenérů Kotala a Šmardy budou chtít před domácími fanoušky potvrdit pozici jediného stoprocentního týmu ČFL.

Nedělní utkání má na Seifertce výkop v tradičních 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Veronika Kovářová.

Kluci budou útočit na pátou výhru v řadě, tak je přijďte povzbudit!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
23. kolo, F:NL, st 17. 4. 2024

FC SILON Táborsko

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

5:0
logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

10:15
17. 4. 2024

Ve vloženém 23. kole cestují Viktoriáni na jih, čeká je třetí Táborsko

16. 4. 2024

Prošek vystřelil Charliemu už pětibodový náskok. Dnes jdeme tipovat Táborsko

14. 4. 2024

Viktorka potvrdila tři body z Vlašimi, výhru nad Kroměříží trefil v nastavení Sixta

10. 4. 2024

Anglický týden odstartuje duel se sousedy v tabulce, na Žižkov přijedou Hanáci z Kroměříže