Viktorka cestuje do Mladé Boleslavi s cílem napravit si reputaci a připravit dárek trenérovi Kotalovi

1. 10. 2022 | Wear

Na průběžné první místo v tabulce padl stín v podobě nevýrazných výkonů v posledních dvou zápasech a zbytečné ztráty čtyř bodů. Vrátit se do pohody budou chtít svěřenci Michala Šmardy a Václava Kotala na Městském stadionu v Mladé Boleslavi, kde je v neděli dopoledne čeká souboj s domácím B týmem.

Pro Žižkov to bude již třetí konfrontace se záložním týmem, poprvé však půjdeme do zápasu v roli hostujícího mužstva. Už duely s mladíky Teplic a Hradce ukázaly, že nás nečeká nic jednoduchého. Tým kouče Malury se usadil ve středu tabulky a k současným jedenácti bodům se propracoval přes střídavé výkony a výsledky. V dosud odehrané části soutěže nedokázali Boleslavští ani jednou potvrdit předcházející vítězství a pravidelně střídají výhry s prohrami a remízami (3-2-3). V posledním duelu sice padli, ale při těsné porážce (0:1) na půdě třetího Kolína, o které rozhodl gól z penalty, sehráli velmi povedenou partii a k bodům nebyli daleko.

Ml. Boleslav odehrála utkání v sestavě :

Mikulec - König, Rulc, Leitl (68. Novotný) - Vlk, Vostřel (68. Snížek), Jahic (78. Vlček), Stránský, Tichý (46. Coňk) - Slabyhoud (46. Dufek), Vojta.

Bíločerveným se poslední týden hrubě nevydařil, po domácí ztrátě s Velvary (0:0) přišla nečekaná porážka na hřišti předposledního Benešova (1:2) a Žižka na bájném Vítkově pozdvihl varovně obočí. Úkol pro nedělní zápas je tedy jasný, ale Viktoriáni budou mít pro nápravu ještě jeden netradiční důvod - trenér Václav Kotal oslaví právě zítra své sedmdesáté narozeniny a tým mu jistě bude chtít popřát co nejlepším výkonem.

Věříme, že spousta z vás u toho bude v hledišti osobně a tak zbývá jen to naše ... DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!






logo logo
23. kolo, F:NL, st 17. 4. 2024

FC SILON Táborsko

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

5:0
logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

10:15
17. 4. 2024

Ve vloženém 23. kole cestují Viktoriáni na jih, čeká je třetí Táborsko

16. 4. 2024

Prošek vystřelil Charliemu už pětibodový náskok. Dnes jdeme tipovat Táborsko

14. 4. 2024

Viktorka potvrdila tři body z Vlašimi, výhru nad Kroměříží trefil v nastavení Sixta

10. 4. 2024

Anglický týden odstartuje duel se sousedy v tabulce, na Žižkov přijedou Hanáci z Kroměříže