Jaroslav Diviš přijede s Jabloncem na Žižkov s novým trenérským duem

11. 11. 2022 | Wear

Za dva roky stihl v bíločerveném dresu 49 soutěžních zápasů a 16 branek. V neděli přijede Jaroslav Diviš na Žižkov s jabloneckou rezervou v roli soupeře. A utkání 15. kola bude trenérskou premiérou pro Benjamina Vomáčku s Josefem Justem.

Asistent Just již v minulosti záložní tým Jablonce vedl, čerstvý hlavní trenér Vomáčka přichází z pozice šéfa jablonecké mládežnické akademie. Dosavadnímu kouči Bekakisovi zlomila vaz nepovedená série posledních čtyř zápasů, ze kterých vydoloval Jablonec jen dva body za remízy v Mostě a Velvarech. Domácí prohry s Brozany a Mladou Boleslaví odsunuly Severočechy až na dvanáctou příčku, nebezpečně blízko na dohled od sestupových vod.

V posledním kole nastoupil soupeř v této sestavě :

Surovčík - Diviš, Vošahlík, Zárybnický (62. Stibor), Štěpánek - Breda (38. Nykrín), Podzimek, Rozkovec (62. Malý), Ritter - Daníček - Velich

Viktorka si minulý víkend vzala neplánované volno, jelikož její utkání v Zápech bylo z důvodu podmáčeného terénu odloženo (dohrávat se bude 20.11. na Žižkově). Přesto se svěřenci Václava Kotala a Michala Šmardy udrželi v čele tabulky s tříbodovým náskokem na druhý Kolín. Ten si budou chtít udržet i po utkání s jabloneckým béčkem a jako návod jim může sloužit jediný vzájemný zápas z nedávné doby, ve kterém jsme letos v únoru soupeře, v rámci zimní přípravy, porazili vysoko 6:1 (Vandas 2, Osmančík, Novák, Voltr, Nabiyev). Viktoriáni dávají zapomenout na nepovedené partie v Benešově a v Kolíně, poslední tři kola zvládli bez zaváhání a s čistým kontem.

Utkání 15. kola ČFL má na stadionu na Seifertově ulici výkop v neděli v tradičních 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Vojtěch.

Přijďte Viktorku povzbudit a užít si tradiční žižkovské dopoledne!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!


logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek

20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině