Viktorka hlásí změnu v trenérském týmu, místo Šmardy přichází Horňák

3. 2. 2023 | Wear

V polovině zimní přípravy dochází k obměně posádky, která má za úkol dovést Viktorku do přístavu s názvem F:NL. Žižkovskou lavičku opouští Michal Šmarda, novou tváří je Michal Horňák. Kompetence budou na Seifertce rozděleny následovně : Supervizor - Václav Kotal, trenér - Michal Horňák, asistent trenéra - Vojtěch Šandera, kouč gólmanů - Václav Winter.

Michala Horňáka není třeba fotbalovým fanouškům zdlouhavě představovat. Za třináct let si připsal v dresu Sparty 10 titulů, tři domácí poháry, má doma stříbrnou medaili z ME 1996. Bývalý řízný bek, který na podzim koučoval ve druhé lize letenskou rezervu, byl dnes představen týmu a hned se ujal řízení dopoledního tréninku.

"Provádět změny v okamžiku, kdy je tým první, není možná standardní, ale všichni máme společný cíl a k jeho naplnění musíme udělat vše, co považujeme za správné. Michalovi Šmardovi patří poděkování za práci, kterou ve Viktorce během podzimu odvedl. To, jak tým za postupem nakročil, je z velké části také jeho zásluha" okomentoval změnu spolumajitel Viktorky, Milan Richter.

Michal Šmarda : "Jsem rád, že jsem mohl trénovat takový tradiční klub, jakým je Viktorka. Věřím, že nějaká práce je za mnou vidět a přeju jí, aby to letos dotáhla do úspěšného konce. A velké poděkování i fanouškům, jejich podpora nám hodně pomáhala."


DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!

17. 4. 2024

Z jižních Čech bez bodů, Táborsko vrátilo Viktorce vysokou prohru z podzimu