Prvním dubnovým soupeřem bude Chlumec s exviktoriány Sazimou a Zemanem

31. 3. 2023 | Wear

Miloš Sazima přijede se svými svěřenci na Žižkov coby kouč sedmého týmu tabulky. Chlumci se na jaře bodově nedaří, k remíze z Mostu přidal už jen dvě prohry a ze třetí podzimní příčky se postupně propadá tabulkou.


V posledním loňském kole porazili bílomodří favorizovaný Kolín a usadili se spokojeně na bronzovém stupínku. Solidně vyšla i zimní příprava (6-1-2), ovšem vstup do jara si Východočeši představovali určitě jinak. Pouze bod ze zápasu se sestupem ohroženým Mostem (1:1), pak prohry s Velvary (1:2) a Mladou Boleslaví (2:3). K tomu nutno připočíst odložený duel s Brozany a plánovaná obhajoba medailových příček se povážlivě vzdaluje.

V posledním utkání odevzdal Chlumec v domácím prostředí všechny body mladíkům Mladé Boleslavi (2:3). Do zápasu nastoupili Východočeši v sestavě :

Lichtenberg – Ruml, Krčál, Zukal, Zeman – Finěk, Frizoni, Čáp (81. Vaníček), Doležal, Kneifel (69. Labík) – Bastin

Stabilní místo v sestavě trenéra Sazimy má Tadeáš Zeman. Na Žižkově patřilo k jeho úkolům střílení branek a boření soupeřovy obrany, v Chlumci má defenzivnější úkoly a svůj post našel na kraji obranné čtveřice.

Podzimní vzájemný souboj skončil těsným vítězstvím Viktorky, které trefil tři body svým prvním gólem v bíločerveném Václav Kadlec. Ten se, spolu se svými spoluhráči, musel v posledním týdnu obejít bez služeb kouče Horňáka, který si plnil reprezentační povinnosti s českou U21, ale zbytek realizačního týmu, v čele s Václavem Kotalem, je zárukou, že tréninkový proces na kvalitě neztratil. Důkazem je i zvládnuté těžké utkání na hřišti rezervy Teplic, která Viktorce čelila posílena o několik hráčů áčka (3:2).

Utkání s Chlumcem má v neděli na Seifertce výkop v tradičních 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Melničuk.

Stejně, jako při předchozích domácích zápasech se mohou fanoušci těšit na poločasovou soutěž, ve které budeme losovat historický zápasový dres a vouchery na služby našich partnerů, restaurace Na Staré kovárně v žižkovské Akrolopoli a Barberu Godfather. Stačí nakoupit v klubovém fanshopu za dvě stovky a jste automaticky v losování.

Přijďte fandit, těšíme se na vás!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek

20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině