Jablonecká Střelnice bude svědkem derniéry, Viktorka se chce dobře naladit na baráž

7. 6. 2023 | Wear

Přesně deset měsíců uplynulo od prvního zápasu Viktory v současném ročníku ve třetí nejvyšší soutěži. Ve čtvrtek ji čeká utkání s pořadovým číslem 30 a všichni Žižkováci věří, že v ČFL bude historicky posledním duelem.

Náš barážový soupeř si své utkání závěrečného kola předehrál ve středu (Domažlice remizovaly na půdě pražské Admiry 1:1), družina trenéra Horňáka jej bude následovat o den později. Sportovní úsek Jablonce určil jako místo konání hlavní stadion a poslední zápas základní části tak bude mít důstojné kulisy. Myšlenky žižkovských fanoušků, ale i hráčů a trenérů, se, vcelku logicky, již upínají k blížícím se bitvám o postup do F:NL, ale to v žádném případě neznamená, že bychom na sever Čech jeli jen na výlet. Viktoriáni mají na dosah sedmdesátibodovou hranici a základní část letošní sezóny chtějí zakončit úspěšně. Domácím se závěr ročníku příliš nevyvedl, v posledních třech kolech vybojovali jediný bod a propadli se do spodní poloviny tabulky. V sobotním utkání v Mladé Boleslavi (1:1) nastoupil soupeř v sestavě :

Richter – Diviš, Vošahlík, Karban, Malý – Gaši (90.+2 Linhart), Kubín (35. Breda), Rozkovec, Kubát (90.+2 Werani) – Podzimek, Velich

Mladým hráčům předávají v týmu kouče Vomáčky zkušenosti zkušení matadoři Jan Vošahlík a exviktorián Jaroslav Diviš.

Utkání na jablonecké Střelnici má ve čtvrtek výkop v 17:30 a jako hlavní jej bude řídit sudí Hanousek. Na utkání bude pro fanoušky otevřena tribuna B a vstupné je zdarma.

Přijeďte Viktorku povzbudit!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!




logo logo
přát., Příprava, pá 22. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Vysočina Jihlava

4:1
logo logo
20. kolo, F:NL, ne 31. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Sigma Olomouc B

10:15
16. 3. 2024

Pražské derby rozhodl gól z penalty v závěru zápasu

14. 3. 2024

Devatenácté kolo přinese na Julisce první jarní derby

11. 3. 2024

Nejlepší novodobý střelec Viktorky a nezdolný bojovník dává sbohem, zdraví má přednost

10. 3. 2024

Viktorka bodovala na jaře i ve druhém zápase, bitva s Opavou skončila smírně