Potřetí za sebou na Moravu, Viktorku čeká duel s béčkem Sigmy

18. 8. 2023 | Wear, foto : SK SIGMA OLOMOUC

Los aktuálního ročníku druhé ligy poslal Viktorku v jejím úvodu čtyřikrát za sebou na hřiště moravských týmů. Třetí cesta zavede svěřence Michala Horňáka na Andrův stadion v Olomouci, kde se v sobotu dopoledne utkají s místním záložním týmem.


Chmury z nepovedeného derby rozháněli Viktoriáni tréninkovým nasazením i vloženým teambuildingem. Jaký to mělo efekt se dozvíme již za pár hodin, až na Hané ukončí sudí Kvítek zápas 6. kola F:NL. Jestliže hosté zatím bodově pouze paběrkují, domácí jsou na tom ještě o chlup hůře. Solidní hru dokázali přetavit v pouhé dva body za remízy s Varnsdorfem (1:1) a Prostějovem (1:1), když ve zbylých třech případech odcházeli do kabin s prázdnou (Brno 1:2, Jihlava 3:6, Vyškov 0:1). Do posledního utkání v Drnovicích poslal trenér Janotka na plac hned čtyři hráče z Nigérie :

Trefil – Coufal (61. Uriča), Jaja (46.Bednár), Matys, Slavíček (82. Spáčil) – Dele (46. Mikulenka), Fabiánek – Amasi, Langer, Šíp – Muritala (46. Kramář)

Současná generace vzájemné souboje týmů nepamatuje, ty poslední se odehrály v sezóně 2006/07.

Žižkov je velice kvalitní tým, který je silný na míči. Dokáže vštípit svoji hru soupeři. Ve většině zápasů dokázali soupeře přehrávat. Mají velice zkušený tým plný třicátníků, kteří si zahráli 1. ligu“ uvedl pro klubový web kouč Tomáš Janotka.

Viktoriáni ještě v pátek odpoledne potrénovali na Seifertce a poté již odcestovali na Hanou. Sobotní duel 6. kola F:NL se odehraje na Andrově stadionu, výkop má v 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Kvítek.

Věříme, že i v Olomouci se budeme moci spolehnout na vaši podporu!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!




logo logo
28. kolo, F:NL, ne 12. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FK Varnsdorf

1:1
logo logo
29. kolo, F:NL, ne 19. 5. 2024

FC Vysočina Jihlava

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

17:00
8. 5. 2024

Viktorka dvakrát udeřila z závěru zápasu a z Brna veze důležité vítězství

8. 5. 2024

Viktorka oslaví Den vítězství na Moravě duelem se Zbrojovkou

5. 5. 2024

Viktorka pokořila vyškovskou zahraniční legii a připisuje důležité body

2. 5. 2024

Viktorku čeká v neděli výzva, přijede Vyškov pokukující po prvním fleku