Viktorka chce v Příbrami zakončit podzim kvalitním výkonem a bodovat

9. 11. 2023 | Wear, foto : FK Příbram

První polovina sezóny je za námi a v pátek načneme předehrávkou v Příbrami porci odvetných zápasů. Pohled na tabulku mluví jasně, svěřenci trenéra Horňáka se pojedou k Litavce poprat o veledůležité body, které by jim zajistily jistotu přezimování nad sestupovými vodami. Nečeká je však nic jednoduchého, soupeř se díky sérii pěti výher v řadě na přelomu září a října vyšvihl na dohled barážových příček a bude se v horních patrech tabulky chtít udržet i po posledním letošním mistrovském utkání.

Zmiňovaná série výher přišla mezi devátým a třináctým kolem, ve kterých Příbram porazila např. Brno, nebo Táborsko a nebýt následných klopýtnutí v Jihlavě (1:2) a doma s Varnsdorfem (2:2), mohl se náš soupeř vyhřívat na medailových příčkách. Při překvapivé ztrátě s posledními Severočechy nastoupila Příbram v této sestavě :

Melichar – Antwi, Dudl, Fišl, Hušbauer – Jahić – Dav. Krch (76. Vokřínek), Matoušek, Nečas, Nkwinga (58. Andronikou, 89. Anih) – Wágner (89. Jandera)

Obě branky vstřelil záložník Jakub Nečas a s pěti trefami je nejlepším střelcem týmu. V kádru Středočechů najdeme i dva exviktoriány, z doby nedávné obránce Václava Dudla, z té lehce dávnější pak zkušeného Josefa Hušbauera. Z Příbrami se naopak pod žižkovský vysílač přesunuli ze současného kádru Voltr, Petrák a Tregler. Na červencový vzájemný souboj v rámci 2. kola F:NL nevzpomínáme zrovna rádi, v úvodním domácím utkání aktuální sezóny jsme na Seifertce podlehli 2:3. V zápase, ve kterém Viktorka vedla 2:1 a měla po většinu hrací doby trvalou převahu se gólově prosadili Petrák a Batioja.

Utkání 16. kola F:NL mezi šestou Příbramí a dvanáctou Viktorkou má na stadionu Na Litavce výkop v pátek, 10. listopadu, v 18:00. Jako hlavní jej bude řídit sudí Michael Kvítek.

Přijeďte Viktorku povzbudit!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!





logo logo
26. kolo, F:NL, ne 5. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Vyškov

3:2
logo logo
27. kolo, F:NL, st 8. 5. 2024

FC Zbrojovka Brno

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

18:00
27. 4. 2024

Na postup do vyřazovací části naší soutěže bylo potřeba 11 bodů

26. 4. 2024

Viktorka se v rámci 25. kola F:NL představí v neděli před televizními kamerami na Letné

24. 4. 2024

V sobotním předkrmu před nedělním derby přivítá béčko na Seifertce Braník

23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5