Na pozici sportovního managera přichází Pavel Hoftych

1. 1. 2024 | Wear

Před startem zimní přípravy převezme opratě sportovního úseku Viktorky zkušený Pavel Hoftych (56). Bývalý ligový obránce vedl v nejvyšší soutěži Zlín, Bohemians, Liberec, Mladou Boleslav, nebo slovenskou Trnavu. Jako hlavní kouč působil u reprezentačních výběrů kategorií U18, U19 a U20. V roli sportovního managera slavil ve Spartaku Trnava titul a na stejném postu působil na podzim v Mladé Boleslavi.

Jaké úkoly čekají Pavla Hoftycha v prvních dnech a týdnech je nasnadě - finalizace příchodu nového trenéra a práce na posílení kádru. Nový sportovní manager přichází na Žižkov s jasnou vizí : "Viktorka je tradiční klub s dlouhou historií. Pokud mi to čas dovolil a nekolidovaly mi zápasy, nechyběl jsem na Seifertce v hledišti. S Milanem Richterem mě pojí přátelství, takže když přišla nabídka, příliš jsem neváhal. A po schůzce s dalším členem vedení už nebylo co řešit. Jsme naladěni stejně, budu se snažit maximálně využít své zkušenosti a věřím, že společně posuneme manšaft co nejdříve do vyšších pater."

Nabízí se otázka, zda by si Pavel Hoftych nestoupl raději přímo na lavičku : "Trenérský post v Česku nebyl ve hře. Rýsují se nějaké možnosti v zahraničí, i proto by nebylo správné rozjíždět někde trenéřinu. Teď je však prioritou Viktorka, přivést správného kouče a poskládat pro jaro tým, který se s tím úspěšně popasuje. Pokud by následně zahraniční nabídka vykrystalizovala tak, že by stála za zvážení, máme s vedením dohodu, že mi vyjdou vstříc."

Vítáme "Hofťu" na Žižkově a věříme, že bude tím správným hnacím motorem pro cestu týmu do klidných vod tabulky!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!




logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

2:0
logo logo
26. kolo, F:NL, ne 5. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Vyškov

10:15
26. 4. 2024

Viktorka se v rámci 25. kola F:NL představí v neděli před televizními kamerami na Letné

24. 4. 2024

V sobotním předkrmu před nedělním derby přivítá béčko na Seifertce Braník

23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek