Viktorka zvládla i druhý zápasový test, Podbrezovou zlomila dvěma góly.

20. 1. 2020 | Wear

I ve druhém přípravném utkání si Viktorka připsala vítězství, slovenskou Podbrezovou zdolala 2:O. Kvalitně připravené hřiště, dobré počasí a houževnatý soupeř, to vše čekalo na tým Zdeňka Haška v sobotním popoledni v Blšanech.

příp., Zimní příprava, so 18. 1. 2020, 13:00
logo

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FK Železiarne Podbrezová

2:0 (1:0)
logo

Branky: 39. Bezdička (Březina), 77. Urbanec (Martan), Rozhodčí: Orel - Nádvorník, Flimmel, ŽK: Pastorek (POD), Diváci: 50.

FK VIKTORIA ŽIŽKOV:
1.pol.: Švenger - Bazal, Březina, Žežulka, Muleme - Súkenník, Gil, Batioja - Diviš, Szotkowski, Bezdička. 2.pol.: Švenger - Pavlík, Cabadaj, Opluštil, Dudl - Petrlák, Skopec, Vůch - Martan, Čapek, Urbanec.
FK Železiarne Podbrezová:
1.pol.: Ludha - Kováčik, Jenat, Pajer, Mizerák - Candy, Pribula, Ďatko, Špyrka, Trapanovski - Pavůk. 2.pol.: Rehák - Chvátal, Bartoš, Otrisal, Petrák - Candy, Paraj, Bakala, Pavúk, Pastorek - Vondryska.

Reportáž

       V úvodu zápasu jsme sledovali vyrovnanou partii, soupeř hrozil zejména po levé straně, kde nám dělal problémy rychlonohý exviktorián Trapanovski. Švenger však, až na jednu vyjímku, příliš práce neměl. Postupem času jsme začali přebírat otěže zápasu do vlastních rukou a vysledkem bylo zasloužené vedení, když Bezdička proměnil samostatný brejk, do kterého ho přesným pasem vyslal Březina. Ve druhé půli už Viktorka diktovala tempo, přibývalo pohledných akcí a přišla i pečeť na vítězství v podobě branky Urbance, kterému předložil míč ukázkově Martan. V dalším týdnu nás čekají hned dvě herní zkoušky - ve čtvrtek změříme síly s ligovou Plzní a v sobotu se utkáme s pražskou Duklou.

logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek

20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině