Hradecký Votrok nám venku nechutnal, zítra vyzkoušíme jihlavského Ježka

17. 6. 2020 | Wear

Žižkovský trip na tři venkovní stadiony k soupeřům z TOP 6 pokračuje zítra zápasem v Jihlavě. A jestli někde napáchala corona pauza pořádnou paseku, tak je to právě Vysočina.

          Tým trenéra Kučery tápe ve výsledkové mlze a ne a ne se z ní vymotat. Po podzimu barážová příčka, po pauze pouhé dva body z osmnácti možných (0-2-4) za remízy s Hradcem a Líšní. Jihlavské trápí také defenziva, ve dvou posledních zápasech inkasovali dohromady devětkrát. V útoku spoléhá soupeř hlavně na umění Stanislava Klobásy, který se s 10 trefami usadil těsně pod trůnem kanonýrů celé F:NL. Podzimní souboj skončil na Žižkově zaslouženou remízou (1:1, Súkenník - Smejkal), ale na poslední měření sil v Jihlavě už tak rádi nevzpomínáme. Tón zápasu udala už v první minutě červená karta Frizoniho a soupeř trestal čtyřmi brankami. Ani vlaková souprava trenérů Haška a Sochora zatím neuhání takovou rychlostí, jakou nasadila v březnu proti Dukle. Dvakrát už ji naši strojvedoucí museli nasazovat zpátky na koleje, nesvědčí jí hlavně východočeské tratě (prohry s Chrudimí a Hradcem), ale zpoždění vždy dokázala dohnat hned na další stanici (výhry nad Vítkovicemi, Varnsdorfem, Líšní a Třincem). Viktorka už může v Jihlavě počítat s dalším cestujícím, David Březina si odseděl karetní trest a zítra bude nachystán. 

Na utkání mají zajištěn vstup i fanoušci Viktorky, k dispozici jim bude sektor D (vchod z parku v Jiráskově ulici). Vstupenky do sektoru hostí se budou prodávat pouze na pokladně před zápasem. Pro utkání platí shodná opatření, jako na domácím stadionu - rozestupy, roušky při pojybu v areálu, dodržování hygienických pravidel.

Prosíme naše fanoušky, aby dbali pokynů pořadatelské služby a nastavená pravidla dodržovali. Děkujeme.

Zápas figuruje ve výběru streamů TV Fortuna, sledovat jej můžete na Fortuna TV.

logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

2:0
logo logo
26. kolo, F:NL, ne 5. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Vyškov

10:15
26. 4. 2024

Viktorka se v rámci 25. kola F:NL představí v neděli před televizními kamerami na Letné

24. 4. 2024

V sobotním předkrmu před nedělním derby přivítá béčko na Seifertce Braník

23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek