Po Jablonci čeká Viktorku Liberec s Imadem Rondićem

4. 8. 2020 | Wear

Po pěti letech nenastoupí ve vzájemném utkání v dresu soupeře žádný z exviktoriánů z éry Jindřicha Trpišovského. Posledním mohykánem, který bojoval v roce 2015 za Viktorku, byl Ondřej Karafiát, jenž před pár dny přestoupil do Slavie.

        Tým Pavla Hoftycha skončil v základní části uplynulém ročníku Fortuna ligy na pátém místě, které udržel i ve skupině o titul a v playoff s Mladou Boleslaví si vybojoval účast v Evropské lize. Kádr Severočechů doznal v létě podstatných změn, odchody Malinského, Baluty, Hromady, Hybše, Karafiáta, Kuchty, Berana a dalších kompenzují nové tváře. Ze Slavie přišla trojice Jugas, Matoušek a Kosek, nováčky jsou Slovák Csáno, Černohorec Gluščevič, nebo Barac z Varnsdorfu. V Liberci se připravuje také Rabušic, který ukočil angažmá v Budějovicích. Soupeř začal herní přípravu výsledkově podobně, jako Viktoriáni. V sobotu dopoledne nejprve zdolal druholigovou Chrudim 2:1 a následně jeho kombinovaný tým nestačil stejným výsledkem na Přepeře (ČFL). 

Svěřenci trenérů Zdeňka Haška a Daniela Sochora cestují pod Ještěd naladěni výhrou nad ligovým Jabloncem (3:1). S blížícím se startem soutěže dochází postupně ke korekci kádru, s Viktorkou se již nepřipravuje trojice cizinců Gajič, Pavlovič a Shelest.

Utkání se odehraje na hlavním stadionu U Nisy, má výkop v 11:00 a v přímém přenosu jej můžete sledovat ZDE.

logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

2:0
logo logo
26. kolo, F:NL, ne 5. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Vyškov

10:15
23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek

20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině