Žáci Viktorky vstoupili do sezony skvěle, čtyři zápasy přinesly čtyři výhry

26. 8. 2020 | Wear

Nejen áčko, ale i naše žákovské týmy vykročily do nového ročníku svých soutěží tou správnou nohou. V úvodních zápasech neztratily ani bod a správně se naladily pro další boje. Přinášime vám hodnocení jednotlivých utkání trenéry našich týmů.

U12

SK Střešovice 1911 - FK VIKTORIA ŽIŽKOV 4:20 (0:8, 2:6, 2:6)

Branky FKVŽ : Fojtek 5, Doubrava 3, Jeníček 3, Moravec 3, Daniš 2, Klymjuk 2, Bernášek 1, Cacara 1

Sestavy :

Střešovice : Oto, Gabčo, Danilovič, Illich, Špringl, Kunc, Rus, Hereš, Novotný, Kadlec, Macháček, Jaroš, Hotovcová

FKVŽ : Paur - Bernášek, Cacara, Daniš, Doubrava, Fojtek, Hejkal, Jeníček, Klymjuk, Makar, Moravec, Obešlo


U13

SK Střešovice 1911 - FK VIKTORIA ŽIŽKOV   5:11 (2:4, 1:3, 2:4)

Branky FKVŽ : Batlík 4, Matějka 2, Karas 1, Arient 1, Contiero 1, Kostrh 1, Straka 1

Sestavy :

Střešovice : Kovář - Veselý, Drličiak, Přikryl, Stára, Grégr, Škába, Štěrba, Řechtáček, Svoboda, Masopust, Dušek, Vodrážka

FKVŽ : Karas - Ajm Marek, Arient, Batlík, Brácha, Contiero, Ejem, Keren, Klouda, Kostrh, Lancz, Sharifov Eduad, Sharifov Filip, Straka, Matějka

Naši mladší žáci v obou utkáních jasně dominovali, od prvních minut bylo jasné, kdo bude pánem utkání. Viktorka po celý zápas určovala tempo hry a kluci si s chutí zastříleli.

Komentář trenéra Papírníka :

"S výsledkem a hlavně s předvedenou hrou jsme byli na obou hřištích spokojeni. Nebyli jsme kompletní, ale prostor dostali i jiní hráči, kteří se ukázali ve velmi dobrém světle a zvyšují tak konkurenci v týmu, za kterou jsme pochopitelně rádi. Přesně takový vstup do soutěže jsme si představovali a kluci naše představy, až na malé chybičky, bezezbytku splnili. Všem hráčům děkujeme za předvedený výkon a obrovskou chuť si fotbal užít."


U14

FK VIKTORIA ŽIŽKOV - FŠ Litvínov 11:3 (5:0)

Branky FKVŽ : Borka 4, Kynkal 2, Kubátová 2, Seidel 1, Hisem 1, Soběslav 1

Komentář trenéra Soběslava :

"První mistrovské utkání na velké hřiště se hrálo sice za velkého vedra (33st.), nicméně s tím si naši kluci poradili o hodně lépe, než soupeř. Od prvních minut jsme dominovali ve všech herních činnostech a výsledkem byly i krásné fotbalové akce, které skončily v síti soupeře. Mezi naše střelce se zapsal i náš brankář Nicolas Seidel, který si "vzal" na starosti penaltu a bezpečně jí proměnil. Vstup do soutěže se nám povedl na jedničku, ale těžší soupeři nás teprve čekají, např. hned v příštím týdnu, kdy jedeme do Chomutova."


U15

FK VIKTORIA ŽIŽKOV - FŠ Litvínov 9:4 (6:2)

Branky FKVŽ : Mašek 3, Melichar 2, Vlašánek 1, Novotný 1, Joska 1, Růžek 1

ŽK: Růžek (FKVŽ). 

Rozhodčí: Štěrba – Heinc, Jarina

Sestava :

FKVŽ : Báča (54. Buk) – Vlašánek, Maštera, Cír, Novotný -Joska, Bartoš, Nápravník (50. Růžek) – Hnízdil (57. Vohralík), Mašek (57. Gecov), Melichar (54. Frank).

Komentář trenéra Šmída :

,,Ve značném vedru jsme odehráli své první mistrovské utkání v této sezóně s Litvínovem. Kluci makali od začátku zápasu a brzy se i gólově prosadili. Celý první poločas jsme měli hru pod kontrolou s výjimkou výpadku pěti minut, kdy jsme si nechali dát dva hloupé góly a soupeře tak vrátili do zápasu. Nicméně do konce prvního poločasu jsme přidali další branky a šli jsme do kabiny za stavu 6:2. Druhý poločas jsme pokračovali v kombinační i nátlakové hře a přidali další branky. Škoda jen toho, že jsme nezůstali koncentrovaní po celé utkání a na konci jsme nechali soupeře dvakrát zcela lacino gólově skórovat. Kluky musím pochválit za předvedenou hru a za vstřelené branky, protože v takových podmínkách nebylo vůbec lehké sehrát utkání, které bude mít nějaké tempo a spád hry. Doufám, že nás to nakopne pro další zápasy.“


logo logo
23. kolo, F:NL, st 17. 4. 2024

FC SILON Táborsko

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

5:0
logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

10:15
16. 4. 2024

Prošek vystřelil Charliemu už pětibodový náskok. Dnes jdeme tipovat Táborsko

14. 4. 2024

Viktorka potvrdila tři body z Vlašimi, výhru nad Kroměříží trefil v nastavení Sixta

10. 4. 2024

Anglický týden odstartuje duel se sousedy v tabulce, na Žižkov přijedou Hanáci z Kroměříže

5. 4. 2024

Pod Blaníkem udeřil Soda a Viktoriáni vezou z Vlašimi důležité vítězství