Šlágr víkendu je tady! Úkol zní jasně - nepřipustit vzpouru Votroků!

18. 9. 2020 | Wear / foto : FB FCHK

Po třech kolech zůstal jediný tým, který drží s Viktorkou bodově krok. A právě fotbalisté Hradce Králové budou soupeřem žižkovské družiny v sobotním magnetu F:NL.

       Karty jsou rozdány jasně. Ten kdo opanuje vzájemné utkání se osamostatní v čele druholigové tabulky. Tým trenéra Frťaly zatím prochází soutěží bez ztráty kytičky, k devíti bodům se propracoval přes tři výhry o jediný gól (Vlašim 1:0, Jihlava 4:3, Chrudim 1:0) a o skóre se usadil na druhém místě tabulky hned za Viktorkou. Votroci museli lehce upravit týdenní plán, když jim divizní soupeř odstoupil z Mol Cupu a středeční plánované pohárové utkání tak bylo kontumováno. Hradci máme co vracet, pětigólový výprask z letošního jara máme všichni ještě v živé paměti. Východočeši mají i letos poskládaný tým okolo osy Rada, Vlkanova, Dvořák, v brance dostává místo veterána Ottmara příležitost mladší Vízek. Nejlepším střelcem Hradce je Adam Vlkanova, který se s naším Davidem Březinou a dalšími dvěma hráči dělí o druhé místo mezi druholigovými střelci. Po vynuceném střídaní v posledním utkání je start hradecké opory v sobotním utkání nejistý, stejně jako dalšího ofenzivního hráče Daniela Vašulína. Zdeněk Hašek má kádr (až na dlouhodobého maroda Opluštila) kompletní, zpět k týmu se v týdnu opět připojil i novopečený trojnásobný otec Daniel Pudil a žižkovští půjdou do zápasu s jednoznačným cílem uhájit první místo a prodloužit vítěznou sérii. Ta čítá, včetně přípravných utkání, už sedm skalpů v řadě a za tím osmým požene Viktoriány vyprodaný stadion. K dispozici zbývají poslední vstupenky na stání, které si můžete zakoupit ZDE

Sobotní zápas bude pikantní pro našeho útočníka Honzu Pázlera. Ten působil v Hradci v letech 2015 - 2018 a ve dvou druholigových sezonách nastřílel v bíločerném dresu úctyhodných 39 gólů, které mu v obou případech vynesly korunu krále střelců. V té prvoligové pak přidal pět přesných zásahů. Za Viktorku mířil "Pazi" přesně zatím jen v přípravě, takže duel s Votroky bude ideální příležitostí pro otevření gólového účtu v mistrovských zápasech.

Víkendový šlágr má na Proseku výkop v sobotu v 16:30, jako hlavní jej bude řídit sudí Petr Hocek, kterému budou asistovat Jakubové Mojžíš a Bureš. Delegátem FA je Zdeněk Tasch, technickým delegátem Jiří Neuberg.

logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!

17. 4. 2024

Z jižních Čech bez bodů, Táborsko vrátilo Viktorce vysokou prohru z podzimu

17. 4. 2024

Ve vloženém 23. kole cestují Viktoriáni na jih, čeká je třetí Táborsko