Včerejší testy celého týmu komplet negativní. I tak si však smíme fotbal zahrát pouze na Playstationu

14. 10. 2020 | Wear

Danajský dar. Tak lze asi nejvýstižněji charakterizovat výsledky přetestování na covid-19, které včera úspěšně absolvovali všichni členové klubu. Místo radosti z negativních výsledků a chuti do další práce, převládá v hráčích a u realizačního týmu pachuť a zklamání. Svoji práci totiž vykonávat přesto nesmějí.

     Zákaz volnočasových aktivit s ohledem na současnou situaci dává logiku. Ovšem logiku už, alespoň z našeho pohledu, absolutně postrádá nekompromisní stopka pro profesionální kluby. Napříč všemi obory byste jen těžko našli oblast, která je více izolována a dodržuje dlouhodobě nadstandardně veškerá pravidla, jako je profifotbal. Dohoda před sezonou zněla jasně - pokud chcete hrát, budete se pravidelně testovat a dodržovat další pravidla. Viktorka a ostatní kluby dohodu striktně ctí, na Žižkově jsme absolvovali testy často i nad její rámec, např. před startem přípravy. Přesto svoji práci vykonávat nesmíme. Částku, kterou utopili majitelé klubů v testech, nebo v platbách za hotely se single pokoji pro každého hráče, si každý dokáže spočítat. I to, co by se za ni dalo pořídit např. mládežnickým týmům. 

     Držíme palce Ligové fotbalové asociaci v její snaze vyjednat profifotbalu alespoň částečně přijatelné podmínky. A vy držte palce nám. Dokud to půjde, budeme nadále makat tak, aby jsme vám po restartu soutěže dělali svými výkony a výsledky radost. 

     Všichni si totiž moc dobře uvědomujeme jedno. Nebýt vstupu nového majitele, potácela by se Viktorka, díky současným opatřením, v těchto dnech na hranici krachu.

Jedna čtvrť, jeden klub, jedno srdce!


logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!