Opona ČFL se zvedá, Viktorka začíná v Přepeřích

4. 8. 2022 | Wear

Věkem patří sotva do žákovské kategorie, svými výsledky však udivuje už od narození. Našemu sobotnímu soupeři je pouhých devět let, ale stihl toho už požehnaně. Za šest sezón postup z okresu až do ČFL, nový stadion. Viktorku čeká na úvod ambiciózní tým FK Přepeře.

Od premiéry ve třetí nejvyšší soutěži se domácí neustále zlepšují. Po jedenáctém místě v ročníku 2019/20 následovala bronzová příčka a vše vyšperkovalo historické druhé místo v poslední sezóně, ve které skončily Přepeře jen tři body za vítěznými Zápy. V přípravě odehrály Přepeře tři utkání a všechna vítězná. Po výhrách nad Kosmonosy (3:1) a Velkými Hamry (4:3) si náš protivník v sestavě Truksa, Bína, Knejzlík, Nesvadba, Šulc, Martan, Pavlata, Gebert, Novák, Bulíř a Synek poradili s Motorletem 4:1. Stejně jako u Viktorky došlo i u domácích před startem přípravy k výměně na trenérské lavičce, když Josefa Petříka vystřídal Zbyněk Houška. Za poslední rok jsme se s Přepeři poměřili dvakrát, v létě jsme soupeře přetlačili na Seifertce v přípravě 3:2 a letos v lednu jsme na umělce v Turnově brali výhru 2:0. V dresu soupeře narazíme i na nedávné Viktoriány Michala Pavlatu, Láďu Martana a Vojtu Geberta.

Viktorka vstupuje do letošní sezony s jednoznačným cílem, kterým je návrat do profesionálního fotbalu. V přípravě se svěřencům koučů Kotala a Šmardy výsledkově (4 výhry, 4 remízy) i herně dařilo a na vstup do soutěže se velmi pečlivě připravují již sedm týdnů.

Sobotní utkání v RTW Aréně má výkop v 10:30 a jako hlavní jej bude řídit sudí Martin Nenadál.

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

2:0
logo logo
26. kolo, F:NL, ne 5. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Vyškov

10:15
26. 4. 2024

Viktorka se v rámci 25. kola F:NL představí v neděli před televizními kamerami na Letné

24. 4. 2024

V sobotním předkrmu před nedělním derby přivítá béčko na Seifertce Braník

23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek